Ben je toe aan een heerlijk ontspannende schoonheidsbehandeling die op een professionele wijze wordt gegeven?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn naam is Corine Veenstra en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist. Sinds januari 2014 heb ik mijn eigen schoonheidssalon aan huis in Bodegraven waar ik met veel plezier en enthousiasme werk.

Al vanaf het moment dat ik met de opleiding tot schoonheidsspecialist begon wist ik het: ik zou later mijn eigen schoonheidssalon hebben! Daartoe heb ik hard gewerkt en om ervaring op te doen heb ik tijdens en na mijn studie een tijd in een schoonheidssalon gewerkt. Ook volg ik regelmatig workshops, cursussen en opleidingen om mijn kennis nog verder uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het gebied van huidverzorging en -verbetering. Deze uitgebreide ervaring en mijn kennis gebruik ik om iedereen met iedere soort huid zo goed mogelijk te adviseren, verzorgen en verwennen in mijn salon.

In Corine’s Beauty Salon hangt een rustgevende en ontspannen sfeer. Zo kun je even helemaal bijkomen tijdens een behandeling. Daarnaast vind ik persoonlijk contact met mijn klanten erg belangrijk en is iedereen welkom! Ik geef verschillende behandelingen, zoals diverse gezichtsbehandelingen, ontspannende lichaamsmassages, ontharingsbehandelingen en cosmetische hand- en voetbehandelingen. Ook voor gellak en professionele visagie ben je bij mijn salon aan het goede adres.
Laat je huid helemaal verzorgen in Corine’s Beauty Salon. Jouw nummer één schoonheidssalon in Bodegraven!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk eens bij de behandelingen die ik aanbied.

Alle behandelingen